Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza nejvyššího a nejlepšího využití rodinného domu v Červeném Kostelci
Mertlíková, Michaela ; Tuscher, Martin (oponent) ; Komosná, Milada (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá analýzou nejvyššího a nejlepšího využití (HABU). V teoretické části nalezneme popis čtyř základních kritérií, ze kterých se analýza skládá. Jedná se o tato kritéria: dodržování právních předpisů, fyzická realizovatelnost, finanční proveditelnost a maximální ziskovost. Praktická část poté řeší vyhodnocení konkrétních variant nemovitosti v Červeném Kostelci pomocí analýzy nejvyššího a nejlepšího využití.
Analýza nejvyššího a nejlepšího využití rodinného domu v Červeném Kostelci
Mertlíková, Michaela ; Tuscher, Martin (oponent) ; Komosná, Milada (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá analýzou nejvyššího a nejlepšího využití (HABU). V teoretické části nalezneme popis čtyř základních kritérií, ze kterých se analýza skládá. Jedná se o tato kritéria: dodržování právních předpisů, fyzická realizovatelnost, finanční proveditelnost a maximální ziskovost. Praktická část poté řeší vyhodnocení konkrétních variant nemovitosti v Červeném Kostelci pomocí analýzy nejvyššího a nejlepšího využití.
Bezpečnost potravin
Vrabcová, Kateřina ; Filipová, Alena (vedoucí práce) ; Zeman, Jiří (oponent)
V diplomové práci jsem se zabývala problematikou bezpečnosti potravin v České republice a označováním masných výrobků. V rámci praktické části byly uskutečněny dva průzkumy, průzkum veřejného mínění a průzkum řádného označování masných výrobků. Průzkumu veřejného mínění se zúčastnilo 462 spotřebitelů a analýze řádného označování bylo podrobeno 489 masných výrobků ve vybraných pražských maloobchodních řetězcích. Výsledky průzkumu označování masných výrobků nebyly příliš pozitivní, ale lze očekávat jejich zlepšení, stejně tak zvýšení bezpečnosti potravin.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.